Ved du ikke helt hvad størrelse du skal vælge? Her er lidt hjælp.

  HALSKÆDER (Kvinde)

  Vores halskæder variere i længder og bredder. For at finde den konkrete længde og tykkelse på den halskæde, du kan lide, skal du bare kigge i halskædens produktbeskrivelse.

  RINGE

  Alle vores ringe er justerbare i størrelsen. Det vil sige, at du som sådan ikke bør bekymrer dig om størrelsen på ringen. Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til størrelsen så tøv ikke med at kontakte os. Mange af vores ringe har specifikke mål i deres beskrivelse - dem kan du finde på produktets specifikke beskrivelse.

  ARMBÅND

  Vi anbefaler, at du måler dit håndled med et målebånd før du foretager en bestilling. Den specifikke længde på armbåndet kan du finde i produktets beskrivelse. Vores armbånd har alle en forlængelse, hvilket gør det nemt for dig at justere størrelsen selv.

  SOLBRILLER

  Vores solbriller er one size. Hver solbriller har specifikke mål i deres produktbeskrivelser.

  URE

  Vi anbefaler, at du måler dit håndled med et målebånd før du foretager en bestilling. Den specifikke længde på uret kan du finde i produktets beskrivelse. Nogle af vores ure er justerbar i størrelsen, andre har en fast størrelse.

  Alle vores kvinde ure er justerbar i størrelsen. Det samme er vores ure med læderrem.

  Vores herre ure er ikke justerbar i størrelsen. I den ur kasse dit ur kommer i, er der 2 ekstra led. Påsætter du disse 2 led, vil du få en ret stor rem. Alle urene kan fjerne/ påsætte led, hvilket gør du selv kan justere den perfekte størrelse til dig. Du skal bruge et lænkeværktøj for at tilføje/ fjerne led.


  HVAD BETYDER ATM?

  Atm som du vil se i beskrivelsen på vores ure, står for "atmospheres" og betyder egentlig hvor meget tryk uret kan holde til, og IKKE hvor dybt det kan dykke. 

  10atm - 10 bar. Du kan svømme og snorkle, men ikke dykke med uret.

  5atm - 5 bar. Uret kan tåle sprøjt og brusebad, men må ikke lægges under vand.

  3atm - 3 bar. Uret kan tåle små sprøjt af evt. regn, men ikke mere.

  Husk at det her kun er retningslinjer, og hvis uret har fået et slag eller er blevet brugt flittigt, kan forseglingen løsne sig, og uret kan gå i stykker hvis det kommer i kontakt med vand.