GENERELLE RETNINGSLINJER FOR AT PASSE PÅ DINE SMYKKER.

   

   

  Smykker

  Vi anbefaler stærkt, at du renser dit smykke – gerne ofte. Ting som sved og vand kan påvirke dit smykkes shine, da væsker stille og roligt slider og bleger dit smykke. Derfor anbefaler vi, at du tørrer dine smykker af med en klud før du lægger dem til side. På den måde giver du dine smykker ekstra levetid.

   

   

  Vi anbefaler også, at du ikke opbevarer dine smykker steder, hvor de konstant er udsat for direkte sollys eller varme. Sollys og varme kan ændre farven på ædelmetallet og fremskynde korrosion. Husk også, at aldrig udsæt dine smykker for fugt! Det er også derfor vi anbefaler, at man ikke har sine smykker på i badet, da det kan skabe fugt mellem hud og smykket.

   

   

  Du bør altid fjerne dine smykker når du har kontakt med vand – især hvis der er nogle former for sæbe/ rengøringsmiddel blandet i vandet. Dette er ikke godt for nogle smykker og det fremskynder misfarvning m.m. Vi anbefaler derfor også, at man tager sine ringe af hvis man laver nogen form for rengøring.

   

   

  Som en overordnet retningslinje vil vi sige, at du gør dine smykker en tjeneste ved at udsætte dem for så lidt slitage som overhovedet muligt. Derfor hold dine smykker væk fra vand, rengøringsmidler, sæber og kemikalier. Vi anbefaler, at du ikke bevarer dine smykker et sted, hvor de er udsat for konstant sollys.

   

   

  Andre former for slitage bør også undgås.

   

   

  Hvis du f.eks. har et arbejde hvor du bruger dine hænder meget, anbefaler vi at du tager dine ringe af inden du går i gang med arbejdsdagen. Ligeledes hvis du er på stranden bør du tage dine smykker af. Smykker kan hverken lide saltvand eller sand.

   

   

   

   

   

  Sølv

  Dine sølvsmykker vil med tiden falme og få en lidt gullig/ mørk farve. Det er helt naturligt, da sølv oxideres langsomt med luften. Dette sker med alle sølv smykker og har intet med kvaliteten af smykket eller metallet at gøre.

   

   

  Hvis du har spørgsmål til hvordan du selv kan prøve og fjerne dit smykkes oxidering, så tøv ikke med at kontakte os! Vi vil med glæde hjælpe dig.

   

   

  Guld

  Hos Copenhagen Accessories er alle vores guldsmykker en forgyldning af et andet metal. Det er altså ikke massivt guld, men et andet metal som base (f.eks. sølv), hvor der derefter er kommet en belægning af guld ud over. Oftest vil denne belægning være 18 karat.

   

   

  Da belægningen er meget tynd, er det helt normalt, at man med tiden vil slide smykkets guld belægning af. Men hvis du følger de ovenstående retningslinjer, vil det tage tid. Hvis uheldet skulle være ude, hvor du får slidt din forgyldning af på meget kort tid, vil vi antage, at der er en fejl med smykket. Du vil derfor få tilsendt et nyt smykke gratis.

   

  Det skal dog huskes, at dine smykker er håndlavede og i god kvalitet. Enkelte hændelser vil altså ikke ødelægge dit smykke.

   

   

  Hvis du føler, at dit smykke er gået i stykker trods du har fulgt de ovenstående retningslinjer, er du berettiget til et nyt smykke. Det er dog meget vigtigt at pointere, at Copenhagen Accessories IKKE erstatter dit køb, hvis du selv er skyld i slitagen.

   

   

  Vi giver altså ikke erstatning på smykket, hvis du selv er skyld i det har:

   

   

  Fået ridser/ buler m.m.

   

   

  Mistet sin farve pga. dårlig behandling

   

   

  Vi erstatter heller ikke smykket, hvis det over længere tid er falmet. Det er nemlig helt naturligt og derfor erstattes det ikke.

   

   

   

  Det er vigtigt at passe på sine smykker. Men lad vær med at være bange for at bruge dem, smykker er lavet til at blive brugt!

   

   

   

   

   

  Ure

  Hos Copenhagen Accessories er vores ure lavet af rustfrit stål. Nogle af urene har læderrem, andre har en stålrem. Det er derfor forskelligt hvordan du skal behandle dit ur.

   

   

  Ure er dejlige nemme at passe. Rustfrit stål er meget solidt, så du skal som sådan ikke frygte at vand vil påvirke urets look. Du skal dog være meget opmærksom på hvor meget tryk uret kan tåle, da der er forskel på urenes max tryk. Nogle af vores ure vil du sagtens kunne bade med, hvor andre anbefaler vi at uret aldrig kommer i kontakt med vand. Der er her tale om vores ure med læderrem – de bør aldrig komme kontakt med vand.

   

   

  Vores andre ure i rustfrit stål kan godt tåle vand. Du må dog ikke dykke med dem, da de ikke kan klare trykket i dybt vand.

   

   

  Vi anbefaler, at du af og til renser kanterne i urenes led. Der samles alt snavset og det forsvinder ikke medmindre du rengør det. Det er ikke noget du kan se når du har uret på, det er mest for hygiejnens skyld du bør rense det.

   

   

  Glasset på uret er safirbelagt. Små ridser bør derfor ikke kunne ses.

   

   

   

   

   

  Solbriller

  Vores solbriller er lavet af plastik eller stål, alt afhængig af hvilken model.

   

   

  Alle glas er anti ridse glas. Derfor bør små ridser ikke kunne ses.

   

   

   

  Vi håber, at du kunne bruge denne korte guide til noget. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du altid kontakte os her