Hvem er Copenhagen Accessories?

    Copenhagen Accessories er en virksomhed med base i København. Den drives af et lille team, som brænder for at levere kvalitetsprodukter, der er til at betale.

    Vi fik ideen om at starte en smykkebutik, da vi selv gik på nettet for at finde lidt nye sommer accessories til os selv og kæresten. Desværre var der ingen sider, der tilbød hvad vi ledte efter, hvilket var stilrene og minimalistiske accessories til en pris, selv vi studerende kunne være med på.

    Vi valgte derfor at slå os sammen og har nu lavet Copenhagen Accessories til alle jer, som har det samme problem som vi havde. Der er ikke længere grund til at gå fra butik til butik for at finde hvad du leder efter. Vi har samlet alle de forskellige elementer indenfor accessories på ét sted, og valgt de flotteste smykker i den bedste kvalitet.

    København er modehovedstaden i Skandinavien og er hurtigt ved at blive et kendt navn i hele verdens modebranche, og det vil vi gerne vise frem med vores udvalg.

    Alt dette kombineret med en nem, brugervenlig hjemmeside og vores passion for kundeservice, kan du være sikker på at få en god oplevelse hos os.